q&a

augustus 02, 2017

Hi there, it's me. Op Instagram vroeg ik jullie om vragen te stellen voor een Q&A, sooooo... Here it is!

Ik typ dit een dag voordat ik op vakantie ga naar la France ♥ Ik heb er echt heel veel zin in! Volgens weeronline werd het in Frankrijk prima weer (lees: 25-30 graden ☺) dus dat wordt lekker zwemmen & zonnen. Ik ga natuurlijk ook foto's maken (1 van m'n favoriete vakantie bezigheden), waar ook zeker veel van op Instagram komt! M'n tas is al ingepakt en de parkieten logeren 3 weekjes bij opa en oma (snik), dus we zijn ready to go.

Maarrrr, ik ben hier niet om over m'n vakantie te praten! Laten we beginnen met de Q&A.

Hoe voelt het om weer aan het bloggen te zijn?
Ik vind het leuk! Het is een van m'n favoriete hobby's.

Wat wil je later worden?
Muziekrecensent lijkt me heel leuk! Dan mag je ook gratis naar allemaal concerten enzo, haha. Het lijkt me vooral heel leuk omdat je heel veel met muziek bezig bent en je dan ook artiesten backstage mag interviewen!

Wat voor opleiding doe je of ben je van plan (nog) te gaan doen?
Ik ga na de vakantie naar het derde jaar van het atheneum. Na de middelbare school weet ik het nog niet zo goed, misschien iets met journalistiek ofzo.

Wat maakt jou intens gelukkig?
Reizen! Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken. Daarnaast maken muziek en concerten me ook erg gelukkig, vooral van Damon Albarn en al z'n bands. Damon Albarn maakt me sowieso heel erg happy, z'n muziek, persoonlijkheid en hij is ook nog eens heel erg knap. Ja, I know, ik ben echt een pure fangirl xD Ik kan echt uren over hem doorpraten, haha.Wat is je beste beslissing ooit?
Poeh, das een lastige. Ik denk verkering nemen met wat nu mijn ex is. Ja, geloof het of niet. Door hem heb ik bijvoorbeeld Damon Albarn ontdekt (I need to stop acting like a fangirl) en ik heb er erg veel aan overgehouden, ik snap "Het leven" nu veel beter. We zijn dan wel met ruzie uit elkaar gegaan, maar toch heb ik er veel van geleerd.

Wat is je favoriete quote? 
"Those who fear music are dangerous"

Wat is je favo snack?
Paprika chips! I love it.

Als je overal zou mogen wonen waar zou je dan het liefst willen wonen?
In Amsterdam. Ik wil later ook graag in Amsterdam wonen, want het is een grote stad maar toch wel gezellig. Wel druk, maar daar hou ik juist van haha. Misschien ook wel in Londen, ook al ben ik daar nog nooit geweest.

Wat is je favoriete stad?
Londen! Ik ben er helaas nog nooit geweest, zoals ik net al zei. Ik hou sowieso erg van de Britse cultuur: het eten, de mensen, het accent (= sexy), de muziek... Het enige wat me tegenhoudt er niet te gaan wonen later is dat het ontzettend duur is.

Waar wil je zijn over 15 jaar?
Een leuke vriend hebben, in een leuk huis in Amsterdam wonen en werken als muziekrecensent voor OOR magazine. Ik neem geen auto want dat is heel erg duur, ik doe alles met het OV en de fiets. Ik wil ook veel reizen met mijn toekomstige vriend. En ik wil tegen die tijd Damon Albarn ontmoet hebben  #lifegoals

Wat is je favoriete boek en waarom? 
Ik heb 2 favorieten boeken, The Hungergames en Waar Het Licht Is. Het sfeertje van de Hungergames en de verhaallijn vind ik heel gaaf, en Waar Het Licht Is is gewoon heel mooi en heeft echt van die relationship goals ♥

Wat is je favoriete winkel?
Ik ben dol op de America Today! Daar vind ik altijd wel iets leuks. Ook platenzaakje bezoek ik graag :)

Dat waren de vragen! Hopelijk weten jullie nu wat meer over mij, en als je nog een vraag hebt mag je natuurlijk altijd een reactie achterlaten of een mailtje sturen naar loisblogt@gmail.com. Fijne vakantie!

X Loïs

You Might Also Like

1 reacties

  1. Toch altijd wel leuk om een q&a te lezen en dat ik zelf dan bij elk antwoord denk: 'ja dat herken ik'. �� Londen is trouwens echt de meest geweldige stad ooit. Heel Engeland is gewoon super awesome. En finally iemand die ook stapel op het Britse accent is �� Ben benieuwd naar je aankomende artikelen. Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe